Hemstädning Luleå

Linnea Städ AB

Hemstädning i Luleå med känsla för detaljer.

Hemstädning i Luleå

Bor du i Luleå och är i behov av en hemstädning? Vi på Linnea Städ hjälper dig! Vi har satt ihop en lista med vad du kan förvänta dig att vi gör under en hemstädning. Viktigt att tillägga är att våra städare inte följer en lista till punkt och pricka, utan städar där det behövs. Det innebär att vi ofta utför moment som inte står med på listan.

rent rum

Vad ingår i hemstädning?

Läs gärna mer om vår städfirma och vår tjänst inom flyttstäd!

Våra tjänster

Städare går in i rum med städtillbehör

Hemstäd

Ibland räcker tiden inte till och ibland är det bara skönt att slippa städningen, i vilket fall finns vi på Linnea Städ här för dig. Du kan anlita oss både för enstaka hemstädningar och för schemalagd städning, vad än som passar dig bäst. Efter en städtjänst kan du känna dig säker med att våra städare lämnar ditt hem rent och snyggt!

Städare håller i hink med städtillbehör

För många människor är en flytt ett spännande och roligt steg i livet men det kan också vara mycket att tänka på. Att då under flytten vilja slippa tänka på flyttstädning av sitt tidigare boende är något dom flesta vill, därför finns vi på Linnea Städ. Vi ser till att flyttstädningen blir godkänd så att du får tid att fokusera på flytten. 

Kvinnlig städare torkar av skrivbord

Kontorsstäd

Vill ni på kontoret slippa tänka på städningen? Våra städare erbjuder städning av kontor och lokaler för företag. Det vi bland annat gör är att dammsuga och moppa alla golv, tömmer papperskorgar, dammtorkar och rengör alla fria ytor. Vi ser också till att köket och badrummet är rent och fräscht. Ni själva väljer ifall städningen ska ske under dagtid eller kvällstid, vilket betyder att vi inte stör er i arbetet!

Städare putsar fönster med tvättsvamp

Fönsterputsning

Du kan lämna över fönsterputsningen till oss så att du får rena fönster men också tid till annat.  Vi putsar dina fönster som är på en trygg höjd för våra städare. Vi putsar då insida och utsida fönster tills dom är skinande rena. Du kan boka fönsterputsning för sig eller som tilläggstjänst till våra andra städtjänster, som till exempel kontorsstädning. Meddela oss detta i förväg!

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor eller funderingar. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Varmt välkommen!

0 %
RUT-avdrag

Visste du att du som privatperson kan få billigare städtjänster? Som privatperson har man rätt att använda sig av RUT-avdrag vilket ger 50% avdrag på priset på våra tjänster. Kom ihåg att du som beställare måste vara fastighetsägaren. Det enda du behöver göra är att meddela oss i förväg att du vill nyttja avdraget samt tillhanda oss ditt personnummer, så löser vi resten. Tänk på att RUT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Våra städare

Vårat mål är att hjälpa utrikesfödda kvinnor in på arbetsmarknaden. Genom att anlita våra tjänster bidrar du till att hjälpa människor som har svårt att komma in på den svenska arbetsmarknaden.

Teamet på Linnea Städ jobbar snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén. En annan viktig punkt för oss är hur vi bemöter våra kunder, därför är stort engagemang en självklarhet för oss. Våra städare bemöter alla med ett leende på läpparna och lyssnar alltid på dina önskemål och behov. Vi strävar ständigt efter att utvecklas inom arbetet för att alltid kunna garantera hög kvalité på våra tjänster.

Om du bor i Luleå kan du boka våra tjänster så att du får ett rent och fräscht hem och själv fokusera på något annat. Skulle du vilja anlita oss för tjänster utanför Luleå ber vi dig att kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig!

Städtillbehör mot ljusblå bakgrund

Välkommen till oss!

Välkommen att kontakta oss vid funderingar och tankar. Enklast kontaktar du oss via länken här eller via telefon. Vår städfirma i Luleå arbetar aktivt under dagarna men svarar så snabbt vi får möjlighet.